Woning

Hezebergzicht is een karakteristiek huis van eind jaren vijftig. De woning is geheel gerenoveerd in 2016. Zo is er een splinternieuwe keuken geplaatst, nieuwe laminaatvloeren gelegd, geschilderd en een toilet boven gerealiseerd. Het is smaakvol en gezellig ingericht met een eigen stijl. De eigenaar, familie Mensink, woont op enige afstand naast de woning. Vanuit het gehele huis is er een fantastisch uitzicht op de mooie omgeving. Aan de voorkant heeft u direct zicht op het bos van de Hezeberg en aan de achterkant kijkt u uit over de weilanden. U zult zich direct thuis voelen in deze warme en gezellige woning met veel ruimte, zowel binnen als buiten.

Het huis is in het bijzonder geschikt voor 2 tot maximaal 8 personen. De badkamer beneden is voorzien van een senioren inloopdouche met veel handgrepen. Er zijn nette bedden met zeer comfortabele matrassen (twee jaar op rij als beste getest door de consumentenbond). Bedden zijn opgemaakt bij aankomst en u vindt handdoeken in de badkamer en keukenlinnen in de keuken. U kunt gebruik maken van de wasmachine voor eigen wasgoed. Wasgoed van het huis wordt door Karin zelf gewassen. 

Bij binnenkomst door de voordeur vindt u aan het eind van de gang een ruimte voor het plaatsen van eventueel bagage en er is een kapstok. Op de begane grond is een slaapkamer, deze is zeer geschikt voor senioren. De ruime woonkamer met grote ramen biedt een geweldig uitzicht op het mooie landschap. De splinternieuwe keuken is voorzien van een koelkast met vriesvak, een moderne combi magnetron, een 4-pits gaskookplaat, apparatuur van Siemens en een Bosch vaatwasser. Wanneer u in de keuken komt zal u ongetwijfeld versteld staan van het prachtige uitzicht. Een fantastische blik over de weilanden waarin zomers koeien grazen. Er is een klein halletje met daaraan grenzend het toilet en een ruime badkamer met een inloopdouche voorzien van handgrepen, een nieuwe wastafel set en een wasmachine. Boven zijn er 3 slaapkamers. Twee ervan beschikken over een vaste wastafel (koud water), zeer authentiek en kenmerkend voor een huis uit de jaren vijftig/zestig. Een van de slaapkamers heeft een balkon. Ook is er boven een nieuwe wc aanwezig, gerealiseerd tijdens de recentelijke renovatie.

Dit prachtige huis onderscheidt zich van anderen. Ten eerste door de prachtige ligging, maar ook door de inrichting. Het karakter van de woning is authentiek maar met een zeer gezellige en moderne touch. Bij binnenkomst zal er altijd een kleine attentie op u staan te wachten. U wordt warm onthaald en de eigenaren zijn gastvrij.