Faciliteiten

In en om het gehele huis heeft u veel ruimte en de woning is zeer compleet ingericht. Zo vindt u bij aankomst verse koffie, thee en suiker in de voorraadbussen. Vaatwastabletten, afwasmiddel, schoonmaakmiddelen in het aanrechtkastje en wasmiddel voor wasmachine. De keukeninventaris is erg royaal. Veel servies, bestek, kopjes en glazen. Er staan zelfs boeken en spelletjes in de boekenkast. De woning is voorzien van gratis interactieve televisie en wifi via glasvezel. Roken is in de woning niet toegestaan.

De auto kan naast het huis op het oprit geparkeerd worden. Eventueel meerdere auto's is geen probleem wat betreft parkeerruimte. In overleg met de eigenaren Clemens en Karin Mensink, kan de schuur gebruikt worden voor het stallen en opladen van fietsen. Het huis beschikt over een prachtige tuin met een geweldig grasveld waarin u heerlijk kunt genieten. Er is ook gelegenheid om overdekt te zitten.

Bent u op zoek naar de ideale plek om uw vakantie te houden of helemaal tot rust te komen, dan verwelkomen wij u graag in Hezebergzicht.