Contact

Prijzen voor Hezebergzicht voor het jaar 2019:


Minimale verblijfsduur 3 nachten.

Additionele kosten:

  • Schoonmaakkosten €45 (verplicht)
  • Schoonmaakkosten met verblijf van huisdier €65 (verplicht)

Daarnaast wordt een borgsom gehanteerd van €150, contant te voldoen bij inchecken. Deze wordt geretourneerd na controle bij uitchecken. Voor informatie over beschikbaarheid, of heeft u andere vragen, neemt u contact op met Clemens en Karin Mensink. Zij wonen met hun twee kinderen naast de woning Hezebergzicht.


Hieronder een korte toelichting over de hobby's van Karin en Clemens.

Karin is actief bezig met haar grote passie voor koken. Ze deelt haar recepten en ervaringen op haar website Cups & Teaspoons, op Facebook en Instagram. Alle recepten zijn voorzien van authentieke foto's die vlak voor het eten gemaakt zijn. Het gezin wordt als proefkonijn ingezet. Daarnaast geeft ze al jaren met succes en veel plezier typeles aan kinderen van groep 7 en 8, onder de naam Axiom PC.

Clemens is geïntrigeerd door de essentiële dingen in het leven. Om dit uiting te geven, geeft hij lezingen over persoonlijk leiderschap, wat drijft ons en wat betekent dat in het dagelijks leven. Daarnaast maakt hij sculpturen die een fundamenteel principe op een inzichtelijke manier weergeven. Op de Menperium website vindt u meer informatie. Naast deze hobby leidt hij voor AnSem de chip design vestiging in Enschede.